Programació

Objectius del campus:

 • Fomentar la pràctica esportiva com a eina educativa, en àmbit formatiu i pedagògic.
 • Aprendre la tècnica i la tàctica del futbol en funció de l’etapa formativa.
 • Desenvolupar aspectes del joc que impliquin cooperació i potenciïn el treball en equip.
 • Promoure hàbits d’esforç i superació personal.
 • Promoure actituds de respecte i tolerància.
 • Pretenem que els nostres jugadors i jugadores no apliquin només aquests aprenentatges dins la pràctica esportiva, sinó que els pugui transmetre també a l’àmbit escolar i quotidià.

Programa:

*Els dies de piscina poden variar segons les condicions meteorològiques i l’evolució del COVID.

Activitats:

Treball Tècnic – Tàctic:
Cada dia de la setmana treballarem un contingut específic del futbol (tècnic o tàctic) a partir d’entrenaments en grups reduïts creant tasques progressives i adaptades a les edats dels nens i nenes participants com jocs, possessions o situacions modificades del joc.
A més a més, dos dies per setmana es realitzarà un entrenament específic per posicions (porters, defenses, migcampistes i davanters) amb l’objectiu d’adquirir els conceptes tècnics i tàctics bàsics.

Torneig:
Cada tarda realitzarem un petit torneig setmanal amb l’objectiu que els nens i nenes participants posin en pràctica en situacions reals de joc els aprenentatges adquirits durant el dia.

Activitat Alternativa:
Cada divendres es portarà a terme una activitat diferent i de caràcter lúdic per fomentar la cohesió del grup i millorar l’experiència dels participants.

Piscina:
Dilluns, dimecres i divendres anirem a la piscina Municipal d’Olot d’11:00h a 13:00h. El desplaçament es realitzarà amb autobús. Els dies de pluja ens quedarem a les instal·lacions del Pic del Bac.

Activitats poliesportives / aquàtiques:
El nostre objectiu serà desenvolupar les habilitats motrius bàsiques a través de diverses activitats i jocs. També ens iniciarem en diferents esports com el bàsquet, el vòlei, el tenis taula, el futbol sala o l’hoquei entre d’altres.
D’altra banda, els dies que no anem a la piscina (dimarts i dijous) es realitzaran activitats aquàtiques en format lúdic.

Què necessiten portar per dur a terme les activitats?
Botes de futbol, roba esportiva, motxilla, protecció solar,una cantimplora, esmorzar, calçat còmode per l’hora de dinar, i els dies de piscina banyador, tovallola i xancles.

TOTES les activitats estan dirigides i organitzades per entrenadors i monitors titulats que formen part de l’estructura del club.

PROTOCOL D’HIGIENE I SEGURETAT
Totes les activitats del Campuss’organitzaran sempre amb totes les mesures i protocols necessaris per prevenir la Covid-19:

 • Arribada: Els jugadors entraran amb mascareta, d’un en un i amb una separació de 2 metres entre ells.
 • Control de temperatura: A l’arribada, se’ls farà un control de la temperatura.
 • Neteja de les mans: Es desinfectaran les mans amb gel desinfectant a l’arribada.
 • Grups estables: Cada grup tindrà el seu espai assignat i amb diferents horaris per tal de no coincidir amb altres grups.
 • Desinfecció del material: abans i després de cada activitat.
 • Sortida: La sortida es realitzarà per ordre de grups, d’un en un i amb distàncies de 2 metres entre els participants.