Programació

Objectius generals del campus:

⦁ Afavorir el desenvolupament personal del nen/a a partir de les activitats proposades pels monitors.
⦁ Potenciar l’autonomia i la participació dels nens/es en cada una de les diferents activitats.
⦁ Desenvolupar l’activitat a partir de la tolerància i el respecta entre companys/es.
⦁ Fomentar la diversió, les relacions personals i la creativitat dels participants.
⦁ Incidir sobre la importància del treball en equip.
⦁ Adoptar uns hàbits higiènics bàsics pel dia a dia.
⦁ Guanyar iniciativa a l’hora de resoldre situacions adverses.

Programa:

Activitats:

A continuació s’exposen diferents activitats per cada una de les modalitats, i és el monitor qui adapta aquesta activitat en relació amb l’edat i nivell dels participants, ja sigui modificant l’espai, les normes, etc.

 • JOCS AMB PILOTA: Realitzem qualsevol joc que interactuï amb una pilota (sigui de bàsquet, de rugbi, de futbol, de plàstic, d’escuma…), ens serveixen generalment per escalfar i començar el dia activats. Exemple de jocs: Pitxi, cementiri, mataconills, les 10 passades, pilota que salva, l’aranya amb pilota, buidar el camp, pilota caçadora, pilota asseguda, el mocador amb pilota, futbol xinès…
 • PARTIT REDUÏT: Consisteix a organitzar un partit de futbol amb els membres del grup, adaptant l’espai al nombre total de participants. Exemple: 12 nens/es, fem un partit de 6 contra 6 en un espai reduït, utilitzant piques com a porteries.
 • JOCS RELACIONATS AMB EL FUTBOL: A diferència dels “jocs amb pilota”, en aquest cas adaptem al joc al futbol. Podem dur a terme qualsevol dels jocs anteriors, sempre que el jugador interactuï amb una pilota de futbol, i es donin accions tècniques de l’esport durant el desenvolupament del joc. També, es poden realitzar gimcanes relacionades amb el futbol.
 • PARTIT: Juguem un partit de futbol 7 amb una temàtica de fons. Exemple: final de la “Champions”, final del mundial, final de copa del rei, etc. Per tal de posar els nens i nenes en el paper, animem l’escenari amb música de fons, cada equip escull un club (Barça, Madrid, Betis…). En aquest cas, el fet de disputar els partits a la tarda, el més probable és que s’hagin d’ajuntar grups per tal de poder ser 7 contra 7.
 • ACTIVITATS POLIESPORTIVES (Multiesport): Temps dedicat a la pràctica d’altres esports. El fet de disposar de les instal·lacions de l’Escola Pla de Dalt, ens permet dur a terme partits de bàsquet, de futbol sala, de tenis taula i de vòlei.
 • TREBALL TÈCNIC: L’objectiu és desenvolupar i perfeccionar aquelles accions bàsiques del futbol, com ara: control, passada, xut, conducció, remat, desplaçament, etc. Els monitors plantegen exercicis de caràcter més analític amb el propòsit de millorar i adquirir les accions tècniques bàsiques de l’esport.
 • TREBALL TÀCTIC: En aquest cas, es treballaran conceptes tàctics del futbol, com per exemple: resoldre situacions de superioritat numèrica, vascular, moviment dels davanters a l’hora de rematar, sortida de pilota, pressió individual, pressió amb bloc, replegament, etc. Aquestes situacions de joc es desplegaran a partir de formes jugades, possessions o partits modificats.
 • TORNEIG: Partits de 10 minuts on els monitors controlen els resultats dels diferents equips. Trobem diferents modalitats de tornejos: rei de la pista, format lliga regular, fase eliminatòria, etc. Sigui quina sigui la modalitat del torneig sempre hi ha d’haver un control dels gols a favor, dels gols en contra i dels punts.
 • JOCS D’AIGUA: Qualsevol activitat o joc que interactuï amb aigua. Exemples: globus d’aigua, passar el got de plàstic ple d’aigua, pistoles d’aigua, festa de l’escuma, la lona de plàstic, etc.
 • PISCINA: Utilització de les instal·lacions de la piscina municipal d’Olot, on cada nen/a podrà gaudir de l’espai de la forma que vulgui, sempre respectant unes normes i sota la vigilància dels monitors/es del campus i els socorristes de la instal·lació.
 • ACTIVITAT ALTERNATIVA: Activitat diferent, no molt comuna i poc practicada pels participants. Exemples: excursió pels volcans d’Olot, visita i banyada al riu més proper, visita a un entrenament de l’Olot (1r equip), xerrada tècnica d’un jugador professional de futbol, etc. Lògicament, aquesta activitat estarà molt adaptada a l’edat dels participants, ja que una xerrada o una banyada al riu ho realitzaran els més grans, i una excursió al volcà ho faran els més petits.
 • ESMORZAR: Temps dedicat a hidratar-se i alimentar-se. Cada grup ho farà en un espai diferent. Tindrà una durada de 30 minuts i cada nen/a és responsable de portar el seu esmorzar.
 • DINAR: Es durà a terme a les instal·lacions de l’Escola Pla de Dalt, i ocuparà dues hores, de 13:00h a 15:00h. La primera hora serà dedicada exclusivament a menjar i netejar el material utilitzat, la segona hora, serà temps lliure, on els participants poden decidir què fer, sempre sota la supervisió d’un monitor/a.
 • *ACTIVITAT ESTRELLA: El dimecres 10 de juliol, anirem al WATER WORLD (Lloret de Mar). Gaudirem plegats d’un espai lúdic orientat perquè nens/es de totes les edats visquin una experiència única amb els seus companys/es de Campus.

*En aquesta activitat podrà venir qualsevol nen/a que estigui vinculat al campus, mínim 1 setmana.

*Recordar que el cost econòmic d’aquesta activitat NO està inclòs en el preu total, sinó que haurà de ser pagada apart.

TOTES les activitats estan dirigides i organitzades per entrenadors i monitors titulats que formen part de l’estructura del club.

Calendari: